Over KayleighMeer over Marloes...
Meer over Natasja...
Meer over Sanne...
Meer over Debbie...
Meer over Lianne...

Mijn naam is Kayleigh. Ik woon in Schiedam met mijn man Pim en onze twee Franse bulldogs Winston & Neville. Ik ken Marloes via Hondenspeeltuin Bello en toen ze vroeg of ik haar werk over wilde nemen in verband met haar zwangerschapsverlof zei ik uiteraard 'ja'! In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met fotografie en tekenen. Ik geniet ervan mijn vrienden en familie te zien en ga graag wandelen met mijn man en onze honden.

Ik woon inmiddels al vijf jaar in Nederland. Ondanks dat ik Engels ben, heb ik 18 jaar op verschillende plekken in Duitsland gewoond. Ik woonde dichtbij de Nederlandse grens en na veel uitstapjes naar Rotterdam, realiseerde ik mij dat dit de stad was waar ik graag zou willen wonen en werken.

Momenteel ben ik de Nederlandse taal aan het leren, dus Engels heeft momenteel nog mijn voorkeur. Mijn man is Nederlands, dus hij kan me altijd helpen met het vertalen van berichtjes of e-mails totdat ik de Nederlandse taal beter beheers.

Na zes maanden regelmatig met Marloes meegelopen te hebben voor Hondenuitlaatservice Joepie, kan ik zeggen dat ik erg gemotiveerd ben om dezelfde goede service als Marloes te verlenen.

Ik loop van maandag tot en met vrijdag met twee groepen per dag.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Heaven

En een poot van Winston & Neville!