Over MarloesMeer over Natasja...
Meer over Kayleigh...
Meer over Sanne...
Meer over Debbie...
Meer over Lianne...

Mijn naam is Marloes Gerritsen. Ik woon in Rotterdam samen met mijn vriend Ed. Onze hond heet Hummer. Hummer is een hele eigenwijze, maar leuke Beagle reu. Hummer ging al een tijdje met Natasja mee en had het daar enorm naar zijn zin. Lekker spelen, rennen, snuffelen, hij vond het allemaal leuk!

Inmiddels is onze roedel uitgebreid met nog een Beagle. Meggy is een lieve en ondernemende dame.

In juni 2015 ben ik moeder van een prachtige dochter geworden. Ze heet Indy. Om ook wat tijd voor mijn dochter te hebben, werkt Kayleigh op donderdag en vrijdag voor mij.

Omdat ik nieuwsgierig was naar het wandelen met een groep honden, besloot ik eens mee te lopen op een vrije dag. Ik merkte dat ik steeds meer geïnteresseerd raakte en het steeds leuker begon te vinden om met zoveel honden een wandeling te maken. Dus ik liep zoveel mogelijk op mijn vrije dagen mee.

Natasja zei dat ze graag wilde uitbreiden. Toen dacht ik dit is mijn kans! Zo hebben we besloten dat we vanaf 1 januari 2010 samen gaan werken, en ik heerlijk met mijn eigen groepje vriendjes kan wandelen en spelen.

In 2010 heb ik de cursus voor erkend hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie in Lelystad afgerond.

Omdat ik zelf ook gebruik moest maken van een hondenuitlaatservice, begrijp ik heel goed hoe het is om je hond aan een ander mee te geven. Daarom zal ik elke hond behandelen alsof het mijn eigen hond is.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Marloes Gerritsen

En een poot van Hummer!