Over NatasjaMeer over Marloes...
Meer over Kayleigh...
Meer over Sanne...
Meer over Debbie...
Meer over Lianne...

Mijn naam is Natasja Graaf. Ik woon in het centrum van Rotterdam samen met mijn vriend Michel. Onze beestenboel bestaat uit Joepie en LouLou. Joepie is een Labrador Berner Sennen kruising. Toen ik Joepie als pup zag, was ik gelijk verliefd. En omdat hij zo'n vrolijke, enthousiaste hond is, heb ik hem dezelfde naam gegeven als mijn hondenuitlaatservice: Joepie!

Onze roedel is compleet met LouLou, een Franse Bulldog teef van ongeveer zes jaar. Ik heb haar in het voorjaar van 2010 gevonden in het bos. Ze was zwaar verwaarloosd, maar vond het reuze gezellig om mee te wandelen met de andere honden. Ze had geen chip en was niet als vermist opgegeven. Toen ik dat lieve, ondeugende kopje zag, kon ik haar niet naar het asiel brengen. Ze is gebleven en na een aantal dierenartsbezoeken weer helemaal opgeknapt.

Ik geniet er enorm van om met die gezellige vriendjes lekker buiten in de natuur te lopen. Ze geven mij zoveel vrolijkheid. Of het nou regent, waait of de zon schijnt, zelfs in hondenweer heb ik plezier.

Professionaliteit en veiligheid vind ik erg belangrijk. En ook hondengedrag vind ik interessant. Daarom heb ik de cursus voor erkend hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie in Lelystad gedaan.

Tijdens deze cursus komen rassenkennis, roedelgedrag, EHBO voor honden en bedrijfsvoering aan bod. Daarnaast heb ik ook nog een workshop gedaan over hondengedrag in de praktijk. Ik wil me hierin nog verder gaan verdiepen.

Naast mijn passie voor honden ben ik gek op fotograferen. Sinds januari 2015 heb ik mijn 2 passies gecombineerd en ben ik naast de uitlaatservice een fotografie bedrijf begonnen. Neem eens een kijkje op Natasja Graaf Fotografie Facebook.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Natasja Graaf

En een poot van Joepie!