Over SanneMeer over Marloes...
Meer over Natasja...
Meer over Kayleigh...
Meer over Debbie...
Meer over Lianne...

Mijn naam is Sanne Goudswaard. Ik woon samen in Rotterdam met mijn vriend. Wij hebben 2 Franse Bullen. Ze heten Balo en Messi. Zij zijn onze kindjes en beste vriendjes. Ze komen niks te kort en ik wil het beste voor ze. Zo kwam ik terecht bij Hondenuitlaatservice Joepie. De honden hadden een fijn uitje als ik moest werken. Zo kon ik met een gerust hart aan het werk.

Ik sprak regelmatig met Marloes, die mijn honden meenam en werd steeds enthousiaster over het bedrijf. Ik heb het Groencollege gedaan. Maar na mijn opleiding ben ik altijd in de detailhandel blijven hangen. Ik ben een groot dierenliefhebber en het begon te kriebelen bij mij. Nadat ik een paar keer mee ben gelopen wist ik het zeker. Ik ga mijn dierenhart volgen en mij aansluiten bij Hondenuitlaatservice Joepie.

Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan Hondenuitlaatservice Joepie. Ik zal de honden net zo behandelen als de mijne. Van het ophalen, het uitlaten tot en met het thuisbrengen. Uw trouwe viervoeter zal niets te kort komen en zich happy voelen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Sanne Goudswaard

En een poot van Balo en Messi!